Contact

Contact

Voel opnieuw uw energie met ReikiTM - SeichemTM en de andere elementen

Om u emotioneel of lichamelijk terug op het goede spoor te zetten, maak ik als Tera-MaiTM Master gebruik van de SeichemTM. Dit healingsysteem bevat de vier elementen Sakara, Sophi-El, Angeliclight en Reiki. In Westerlo laat ik u de juiste mix ontdekken voor een helend resultaat.

ReikiTM

ReikiTM is één van de vier energie-elementen van de SeichemTM. Het is verbonden met het element aarde. Deze energie voelt warm en koud aan zoals de oppervlakte van onze planeet. Reiki vormt de noodzakelijke basis voor alle andere elementen. Het heeft het vermogen in zich om mensen te openen naar de moeilijkheden in hun leven. Wie zijn moeilijkheden durft te zien, heeft ze al half opgelost.

Sakara

Sakara staat voor het element vuur. Het werkt in de aura en reinigt de chakra. Het brandt door blokkades en weerstanden heen die in de fysieke, mentale, emotionele en andere fijnstoffelijke lichamen aanwezig zijn om ze te transformeren.

Sophi-El

Sophi-El is verbonden met het element water waardoor het zacht en doortastend is. Het opent uw hart en vele problemen komen meteen in een ander daglicht te staan. Het dringt door tot diep in uw lichaam om verstoringen te vinden.

Angeliclight

Angeliclight bestaat uit het element lucht en de hoogste energie van de kosmos. Het werkt op de communicatie en bij healing verhoogt het de keelchakra.

 

Contacteer ons!
014 96 01 53