Contact

Contact

Homeopathie koopt u gerust bij mij

U hoeft niet heel het land rond te rijden om voedingssupplementen te vinden die uw lichaam en geest een extra boost geven. Wanneer u onderbouwde producten op basis van homeopathie zoekt, maakt u gewoon een afspraak met mij. Samen bespreken we van welke supplementen u het meest deugd zal hebben.

Vitamines en mineralen

Door een beroep te doen op mijn kennis als healer zet u een grote stap voor een levensstijl in balans. Met de juiste homeopathische voedingssupplementen worden uw lichaam en geest ook ieder dag opnieuw in de goede richting gestimuleerd.

Deze producten op basis van homeopathie kan u eenvoudig bij mij kopen. Het zijn  met zorg geselecteerde vitamines en mineralen die meteen als een meerwaarde aanvoelen.

Kwaliteitsproducten

Dankzij mijn ervaring weet ik de correcte supplementen voor u op maat aan te duiden. Aan de hand van uw verhaal of klachten vindt u bij mij wat u zoekt. Ik werk enkel met kwalitatief hoogstaande merken zoals Natural Energy, Energetica Natura, Urmale, Hagedessa, Uniflora, Vitals en Bioradix. Ze werken zowel op uw lichamelijke als geestelijke toestand.

Contacteer me voor de aankoop van gerichte voedingssupplementen. Het gebruik van homeopathische middelen en/of voedingssupplementen vervangen geen bezoek aan een huisarts. 

Contacteer ons!
014 96 01 53